Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Nadelen van geen tattoos hebben

Alles heeft altijd een goede en een slechte kant, inclusief tatoeages. Omdat tatoeage in verband wordt gebracht met alles, van hoge ranglijsten in bepaalde sociale statussen tot een symbool van criminaliteit, hebben tatoeages in de moderne tijd zeker enkele serieuze voor- en nadelen. Bekijk deze lijst hier om de top tien voor- en nadelen van het hebben van een tatoeage te zien. En vergeet niet: denk altijd na voordat je kiest voor een bepaalde tattoo.

Een tatoeage is een vorm van zelfexpressie

Tatoeages zijn een geweldige manier om uw individualiteit te tonen zonder een woord te hoeven zeggen. Tatoeages worden gedragen door hun drager en zeggen iets over die persoon, of ze ervoor kiezen om ze aan de wereld te laten zien of niet. Een tatoeage is iets voor de drager om zich aan vast te houden en werkt als een artistiek verlengstuk van het zelf.

Een tatoeage kan veel betekenissen hebben, een voor de hand liggende is dat de persoon een artistiek persoon is en dat ze van kwallen of de oceaan houden.

Tatoeages kunnen een deur openen naar een hele nieuwe gemeenschap

Hoewel je die baan misschien niet op Wall Street krijgt, heeft de tattoo-gemeenschap nog steeds een aantal fantastische alternatieven om te verkennen. Of het nu gaat om conventies of om betrokken te raken bij de alternatieve kunstscene, er is een ongelooflijke gemeenschap achter de tattoo-scene die elkaar ondersteunt in tijden waarin de reguliere samenleving dat niet wil.

Je ontmoet geweldige mensen door je tatoeages

Hoewel sommige mensen alle sociale genaden kunnen verliezen als ze je tatoeages zien, kunnen anderen geïntrigeerd zijn en misschien hun eigen genade met je delen. Twee mensen die inkt hebben, of gewoon iemand ontmoeten die geïnteresseerd is in tatoeages, is een geweldige manier om gewoon een gesprek te beginnen, omdat het al een gemeenschappelijke interesse is.

Conclusie

Volgens mij ben je nu wel overtuigd van de voordelen van een persoonlijke, unieke tattoo en zie je dat er meer voor- dan nadelen zijn. Ga je binnenkort een tattoo laten zetten? Kies dan voor een tattoo verdovende zalf van Without Pain.