Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Nadelen van het niet meenemen van een rugtas tijdens een dagje weg

Wanneer je een dagje weggaat, dan weet je natuurlijk als geen ander hoe handig het is om een tas mee te nemen. Vooral met een stel kinderen, is een rugzak eigenlijk vrijwel onmisbaar. Niet alleen om wat lekkers te eten en drinken in mee te kunnen nemen, maar ook eventueel wat schone kleding of andere spullen die je gedurende de dag nodig kunt hebben. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje en we kunnen je verzekeren dat niet alles in je Valentino tasje gaat passen. Dus mocht je een dagje op pad gaan en je rugzak zijn vergeten of toch overwegen om er bewust geen één mee te nemen, dan hebben wij de nadelen voor je op een rijtje gezet. We zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer je deze nadelen hebt gelezen, je nooit meer zonder rugtas op pad gaat.

Weinig tot geen ruimte

Ga je er een dagje met het gezin op uit? Dan mag een goede rugzak natuurlijk niet ontbreken. Eén van de nadelen van het niet meenemen van een rugzak, is dat je tegen het probleem aanloopt dat je een stuk minder ruimte hebt. Je broekzakken zijn natuurlijk lang niet zo diep als de ruimte die je met een rugtas wel hebt. Stel dat je iets lekkers wilt meenemen, dan is het niet bepaald handig om hier continu mee in de handen te moeten lopen. Ook een plastic tas is overigens alles behalve praktisch. Kies je voor een rugzak, dan kun je deze eenvoudig op je rug meedragen, zonder dat je vaak het gevoel hebt dat je iets draagt.

Je kunt je spullen kwijtraken

Tijdens een dagje weg neem je het nodige mee. Helemaal wanneer je kinderen hebt, is de kans dat wanneer je zonder tas op pad gaat, een stuk groter dat je iets kwijtraakt. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat de kinderen en ook jijzelf een stuk sneller afgeleid zullen zijn op het moment dat jullie een prachtige leeuw in de dierentuin zien of een te gekke achtbaan die over de kop gaat in het pretpark. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je belangrijke spullen kwijtraakt. Je kunt natuurlijk niet alles vasthouden, dus je zult wat in je broekzak moeten doen en wellicht ook af en toe ergens even iets neerleggen. Kies je voor een grote Nikkie tas, dan kun je dit gewoon allemaal veilig in je tas stoppen en hoef je niet bang te zijn dat je iets verliest, vergeet of kwijtraakt.

Beschadigde spullen

Neem je veel spullen mee? Dan wil je natuurlijk niet dat deze beschadigd raken. Door een tas mee te nemen, voorkom je dat je bijvoorbeeld per ongeluk ergens tegenaan kunt stoten. Ook in een tas kan er natuurlijk iets stuk gaan of beschadigen, maar de kans is wel vele malen kleiner, dan wanneer je het zo meeneemt, zonder enige vorm van bescherming. Wees dus verstandig en neem een goede en vooral ook stevige tas mee. Zo kun je niet alleen alles gemakkelijk meenemen, maar voorkom je ook dat het beschadigd raakt.