Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Nadelen van man zijn

In ons artikel “voordelen van man zijn” kun je alle voordelen vinden van het mannelijk geslacht zijn. Dit zijn er aardig wat, maar je kent het spreekwoord wel: ieder voordeel heeft zijn nadeel. Ook voor het ‘man-zijn’ is dit maar al te goed waar. Daarom hebben we voor jou de grootste nadelen op een rijtje gezet van een man zijn.

  1. We zijn koppig

Wij als man zijnde krijgen niet graag ongelijk, we zijn nu eenmaal een beetje koppig. Dit kun je het beste zien aan een ruzietje met je vrouw of vrienden. Wij als man willen nou eenmaal altijd onze trots hooghouden. Dit komt omdat we niet als zwak willen overkomen. Echter brengt dit nou eenmaal niet veel goeds teweeg tijdens de ruzie en vaak moeten we op het eind dan ook maar sorry zeggen. Toch niet altijd zo leuk hè, dat man zijn.

 

  1. We zijn groot

Als vrouw heb je altijd wel een plekje in de bus of trein. Wanneer je een wat grotere man bent dan kan dit nog wel eens lastig zijn. De wat forsere onder ons hebben niet altijd genoeg ruimte aan een stoeltje, dit geld ook voor de echte bodybuilders. Vaak zul je als man dan ook moeten staan in het openbaar vervoer en in een auto zitten we maar al te vaak tegen het dashboard aan. Of tijdens het eten, onze knieën komen tegen de tafel aan. Maar ja, dat is nou eenmaal iets waar je mee leert leven als man zijnde.

 

  1. We zijn dommer

Uit onderzoek blijkt dat de vrouw wel degelijk slimmer is dan de man. Op toetsen halen ze vaak hogere punten en qua IQ zitten ze vaak toch wel een paar punten boven de man. Dit hoeft niet zo heel erg te zijn maar het is wel lullig als je vriendin je alsmaar blijft verbeteren.

 

  1. We zijn ietwat lomp en grof

Als een vrouw beweegt gaat dat vaak soepel en sensueel, de man is daarentegen lomper en vaak onhandig. De man zal dan ook geregeld knoeien, een glas omstoten of iets kapot maken. Dit komt nou eenmaal omdat we alles te snel willen doen en vaak niet opletten op de situatie om ons heen. Al met al is man zijn geweldig, er zitten alleen altijd wel wat nadelen aan. Wil jij nu meer lezen en leren over de man, kijk dan eens rond op het mannen blog!