Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Nadelen van Private Lease

Private leasen is het privé leasen van een nieuwe auto door particulieren. De leaseconstructie ga je aan met een leasebedrijf, je tekent een contract en je kunt een bepaalde periode gebruik maken van de nieuwe auto. Maandelijks betaal je een vast bedrag en in ruil voor dit bedrag krijg jij een plaatje van een auto ter gebruik. Natuurlijk kan Private Lease heel interessant zijn, steeds meer mensen kiezen voor de leaseconstructie. Toch zitten er ook een aantal nadelen aan vast. Welke zijn dit precies?

Financiële lasten

Je bent verbonden aan een vaste, financiële verplichting. Je tekent een contract waar je jarenlang aan verbonden bent. In veel gevallen is het niet mogelijk om hier onderuit te komen, zelfs niet bij persoonlijke problemen. Stel dat je na een ontslag of overlijden toch verplicht bent om deze kosten te betalen? Niet iedereen houdt hier van tevoren rekening mee, lees altijd goed het leasecontract door voordat je een overeenkomst tekent.

Onjuiste schatting?

Jij maakt een schatting van het aantal kilometers dat je gaat rijden tijdens de leaseperiode. Hier moet je zorgvuldig mee omgaan. De meeste mensen hebben geen idee hoeveel ze precies gaan rijden met de Private Lease auto, ze geven een schatting op die misschien totaal niet overeen komt met de werkelijkheid. In dit geval moet je meer betalen wanneer je over het geschatte aantal kilometers heen gaat. Deze kosten kunnen flink oplopen!

Schadevrije jaren

Je bent wel verzekerd, maar je bouwt geen schadevrije jaren op. Dit is heel fijn als je de auto vaak weet te beschadigen, maar voor ieder die er zuinig mee omgaat is het jammer. Private Lease is in dit geval niet voordelig.

Meer informatie over private lease? Bezoek dan: privatelease-aanbiedingen.nl